top of page
  • Obrázek autoraRadek Viktor Haštaba

Transformace Vašich Myšlenek: Klíč k Úspěchu



Každý z nás touží po úspěchu a naplnění cílů, ale často se nám zdá, že něco nám brání dosáhnout našeho potenciálu. Co kdybych vám řekl, že klíčem k vašemu úspěchu je vaše vlastní mysl? Marisa Peer nám přináší důležité poznatky o moci slov a vnitřní komunikace, které mohou změnit náš život. To má vliv i na obchodní telefonáty které děláme, na obchodní jednání i na komunikaci nejen s kolegy z týmu.


Nedávno se můj klient Tomáš rozhodl, že potřebuje zlepšit své dovednosti v prezentování. Měl blížící se prezentaci před velkou skupinou lidí a cítil se velmi nervózní. Namísto toho, aby si opakoval, jak moc se na prezentaci netěší a jak je mu z toho špatně, použil techniku práce s myslí, která mě osobně funguje a kterou jsem mu předal se záměrem mu pomoci.


Tomáš se sebou na to konto komunikoval pouze v pozitivním světle: "Jdu na tuto prezentaci a bude to skvělé! Budu nadšený a přesvědčivý." Opakoval si tuto afirmaci každý den před prezentací. Když pak přišel den D, byl překvapen, jak klidný a sebejistý se cítil. Jeho mysl mu dodala potřebnou energii a sebedůvěru, aby prezentaci zvládl skvěle.


  1. Vědomé Programování Myšlenek:

  • Kroky k Úspěchu:

  • Identifikujte negativní slova ve své vnitřní komunikaci.

  • Nahraďte je pozitivními výrazy, které vás motivují a inspirují.

  • Opakujte tyto pozitivní afirmace, abyste programovali svou mysl k úspěchu.

  1. Moc Pozitivního Myšlení:

Marisa Peer nás učí, že naše mysl je klíčem k úspěchu. Programujte ji správně, vyjadřujte pozitivní myšlenky a sledujte, jak se váš život mění k lepšímu. Pamatujte, že každé slovo, které si říkáte, má moc ovlivnit vaši realitu. Buďte si vědomi své vnitřní komunikace a vytvářejte prostředí, které podporuje váš růst a úspěch.



14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page